Pepperkakeutstilling

torsdag 1. november 2018 08:00 - lørdag 24. november 2018 23:55

Informasjon

Klikk for stort bilde

Det nærmer seg jul med stormskritt, og vi i Sørbyens VEL er godt igang med forberedelsene.

I år som i fjor vil vi arrangere Jul i Sørbyen, 8. og 9. desember. I denne forbindelse ønsker vi å utfordre Brønnøysunds innbyggere til å hjelpe oss med å lage Pepperkakebyen. I fjor fikk vi inn tett på 20 bidrag, og vi håper på enda flere i år!

Sørbyens VEL inviterer alle bakere til å lage pepperkakehus som viser fram hele Brønnøysund, og gjerne mere til. Dersom du vil lage mennesker,hus, stjerner og andre flotte ting så er også dette et velkomment bidrag.

Hent inspirasjon og ideer i nærmiljøet ditt og bak en bygning, skole, forretning eller et annet hus fra byen vår. Om du vil, så kan du også lage ditt eget fantasibygg! Det blir utstillingsåpning av pepperkakebyen på lørdag 1. desember kl 16 på Gjertruds lille hjørne.

Deltagelse og innlevering:

Hvis du vil være med, så kan du kontakte Sørbyens VEL ved Mikaela Sandvær T: 404 68 863, Gjertrud Krokå T: 995 64 857 eller Linn Kamilla Drågen T: 970 56 180. Bidragene leveres til avtalt person innen 24. november. Husk å merke huset ditt med hvem som har laget det, telefonnummer og gjerne hva huset heter.

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med!

Henting, knusing og spising

Utstillingen står oppe frem til 30. desember, da alle hus blir flyttet over til juletrefesten på Forsamlingslokalet. Hus som ikke blir hentet her blir knust og spist

Hilsen gjengen i Sørbyens VEL

Sted

Gjertruds lille hjørne
 

Kontakt

Sørbyens VEL
 

Legg til hendelsen i din kalender