Cathrine Theting er ansatt som ny rektor ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole.

Sør-Helgeland Krisesenter i Brønnøysund er stengt i uke 27, 28, 29 og 30. Nærmeste krisesenter i denne perioden er Helgeland Krisesenter (Mosjøen) tlf 75 17 36 99 og Nord-Trøndelag Krisesenter (Verdal) tlf 74 07 77 10.

Vi har døgnåpent igjen fra mandag 30.juli kl 0900.

For at  redusert foreldrebetaling kan bli innvilget fra august, må det søkes i løpet av juli

Årets kulturuke for barnehagene er i gang!

Kulturuka ble høytidelig åpnet av ordfører Johnny Hanssen .

Det er ulike arrangement i de ulike barnehagehusene gjennom hele uka. Kulturuka avsluttes på fredag 8.juni med ei fotballturnering med alle førskolebarna og førsteklassene i kommunen – på kunstgressbanen.

Alle er velkommen til å være publikum.

Terje Heggheim blir ny leder for Brønnøy  kultur- og kompetansesenter

Brønnøysund idrettslag og Barnas turlag mottar støtte fra Barne- ungdom,- og familiedirektoratet (BUFDIR) til tiltak mot barnefattigdom.

Hallen blir en stor flerbrukshall for håndball, basket, turn, volleyball  og en klatrehall med 14 m høy klatrevegg, buldrerom, hoppegrop med trampoline. I tillegg blir det plass til 290 tilskuere.

Ta en rundtur i hallen, prøv Visual360  her   å få en 3d omvisning i bygget.

Befolkning og organisasjoner oppfordres til å komme med høringsinnspill.

Nytt anskaffelsesregelverk trådte i kraft 1. januar 2017.

Den nye anskaffelsesloven inneholder flere bestemmelser som pålegger offentlige innkjøpere å ta hensyn til miljø, arbeidsforhold og sosiale forhold ved gjennomføringen av sine anskaffelser. Krav om ivaretakelse av slike samfunnshensyn har fått større plass i det nye regelverket enn i det gamle.

Trollfjell friluftsråd inviterer til friluftsskole i uke 27, fra tirsdag 3. juli til fredag 6. juli 2018 i Brønnøy.

Friluftsskolen er et tilbud for barn som skal begynne i 4.-7. klasse til høsten.

Påmelding starter 30. april kl. 12.00 på deltaker.no.

Les mer her. (PDF, 111 kB)