Pressemeldinger ang. Koronaviruset

Vi har sett at mange har spørsmål om karantene og korona.
Her har vi samlet noe spørsmål og svar på nye karantenebestemmelser.

Oppdatering pr. 21.10.20:
Antall korona smittende fra Brønnøy kommune er 4 stk. Alle er friskmeldt. 1641 antall testet. Venter svar på 20 tester. Ingen nye positiv i Brønnøy, men det er registrert  1 ny positiv et annet sted i Norge - har folkeregistrert adresse i Brønnøy, men oppholder seg ikke her.

Minner om at alle kan teste seg i teltet som er satt opp ved ROP-tjenesten bak Rådhuset mellom kl 10:00 - 13:00 alle hverdager.

Svartelefon knyttet til spørsmål rundt korona er nå tatt bort. For informasjon om korona lokalt følg denne linken eller du kan sende en e-post til: korona.kontakt@bronnoy.kommune.no

Her finner du informasjon fra Helsenorge (Information in English) og Folkehelseinstituttet (Information in English).

Koronavirus Pressemeldinger