English contents Skalere tekst Øke kontrast

Bli en frivillig ved Brønnøy syhehjem


Er du en som sitter mye alene hjemme, som er oppegående, blid og positiv, og som kanskje skulle ønske fikk bidra mer i samfunnet?


Da oppfordres du til å ta kontakt med oss. Vi trenger frivillige som kan være med på å gjøre hverdagen til de eldre ved Brønnøy Sykehjem og Hestvadet Omsorgsbolig mer innholdsrik og meningsfull. Du kan faktisk være et friskt pust i en kanskje isolerende og ensformig hverdag. Du kan bidra til å bygge broer mellom generasjoner, stimulere til et bedre og positivt miljø og hjelpe de eldre til å dyrke sine individuelle interesser og hobbyer. Tenk at akkuratdu kan være med å bidra til dette

 

En slik frivillig kan være nettopp deg. Vi trenger alle slags mennesker som frivillige medarbeidere. Folk i ulike aldere, med ulike interesser, ulike hobbyer, de med sansen for musikk, de som er glad i friluft og de med et skjult lite talent på lommen. Alle som vil bidra til at de eldre BLIR SETT, er velkommen hos oss. De eldre trenger noen som BRYR SEG, og som HAR TID til dem.

 

En frivillig kan bidra med et besøk en hverdag, en kaffekopp og en liten prat. Den kan gå en tur, spille et spill, synge eller spille en sang, lese fra en bok eller bare være tilstede og gi en støttende og trygg hånd. Vi er alltid åpne for nye forslag og vi ønsker et godt samarbeid med alle som vil bidra, enten med stort eller med smått. Vi trenger nettopp deg!!!

 

Kontakt frivillighetskoordinator Katarina Helen Strand for mer informasjon. Kom gjerne innom for en hyggelig prat eller ta kontakt per telefon. Ser frem til å høre fra deg

 

Tlf: 75012913

 

Mail: katarina.strand@bronnoy.kommune.no
Sist oppdatert den 09.sep.2015