English contents Skalere tekst Øke kontrast

Brønnøy sykehjemVi er stolte over å kunne tilby opphold i nytt sykehjem med fine rom og trivelige omgivelser. Personalet er godt kvalifisert og har mange års erfaring innenfor eldreomsorgen.

 

Om Brønnøy sykehjem
Brønnøy sykehjem er organisert i bogrupper som har 8 (10) pasienter. Sykehjemmet har 42 somatiske plasser og 16 plasser for aldersdemente.
Statsminister besøk 2007
Sykehjemmet har enerom med dusj og toalett. Det er uttak for telefon og kabel-TV. Sykehjemmet har felles TV-lisens. Det er en åpen spisekjøkken/stue-løsning og det er en liten gjestestue på hver bogruppe.

Praktiske opplysninger
Sykehjemmet dekker pleie, kost, medisiner, medisinsk forbruksmateriell og nødvendige toalettartikler.

Det bes om at ”hovedpårørende” blir oppgitt så snart som mulig. Nødvendig informasjon er navn, adresse, privattelefon og evt mobil.
Leder

Tove Karin Solli
Tlf: 750 12 602
E-Post

Saksbehandler

Lill Marie Vollan
Tlf: 750 12 603
E-Post

Økonomisk rådgiver

Kurt Henning Nybø
Tlf: 750 12 604
E-Post

Kjøkkensjef

Gunnhild Johansen
Tlf: 750 12 692

Sykehjemmet har fleksibel besøkstid og alle er hjertelig velkommen til oss.

Transportutgifter for å besøke pårørende eller andre dekkes ikke av sykehjemmet.

I hver bogruppe finnes en tavle med nyttig informasjon, opplysning om arrangement, spesielle rutiner ifm helligdager osv.

Private eiendeler og klær
Medbringes etter behov og eget ønske. Klær bør være lettstelte og tåle maskinvask (min 40 grader). Viktig: Sykehjemmet kan ikke ta ansvar for klær med lavere vasketemperatur (f.eks ull).

 


Alle personlige eiendeler og klær må merkes. Dersom det ønskes større gjenstander på rommet, må dette avtales på forhånd. OBS! Gulvtepper/matter kan ikke tillates grunnet fallskader og renhold. Er det ønske om å henge opp maleri eller bilder, - vennligst ta kontakt med personalet.

Lommepenger og verdisaker
Det kan være praktisk å ha litt kontanter til frisør m.m. Du er selv ansvarlig for oppbevaring av penger/verdisaker. Spesielt verdifulle gjenstander, må beboer selv forsikre. Dersom det er vanskelig å ivareta egen økonomi, kan det gis fullmakter eller oppnevnes hjelpeverge, - ta evt kontakt med personalet.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på. Personalet er lydhøre for både kritikk og ros.
 

 
Sist oppdatert den 03.okt.2016