English contents Skalere tekst Øke kontrast

Brønnøy Kino: Django Unchained (ekstraforestilling)


  • 27. januar 2013, kl 19:00 - 21:50
  • Brønnøy Kino

Brønnøy Kino gir deg nok en forestilling av Quentin Tarantinos Oscar-nominerte "Django Unchained"!

 

django+unchained+ny+plakat.jpeg
Tittel: Django Unchained
Aldersgrense: 18 år
Norgespremiere: 18. jan.
Brønnøy Kino: 18. jan.
Django Unchained utspiller seg i sørstatene to år før den amerikanske borgerkrigen. Oscar®-vinneren Jamie Foxx har hovedrollen som Django, en slave som på grunn av den brutale forhistorien med hans tidligere eiere, føres ansikt til ansikt med den tyskfødte dusørjegeren Dr. King Schultz (Oscar®-vinner Christoph Waltz). Schultz er på sporet av de morderiske Brittle-brødrene, og bare Django kan føre ham til dem. Den uortodokse Schultz kjøper Django med et løfte om å sette ham fri når de tar Brittle-brødrene - døde eller levende.


Når de lykkes, holder Schultz løftet og setter Django fri, men de to mennene velger ikke å skille lag. I stedet jakter Schultz på sørstatenes mest etterlyste kriminelle med Django ved sin side. Mens han perfeksjonerer sine livsviktige jaktferdigheter, er Django fortsatt fokusert på ett mål: å finne og befri Broomhilda (Kerry Washington), hustruen han mistet til slavehandelen for lenge siden.

Django og Schultz' søken fører dem til Calvin Candie (Oscar®-nominerte Leonardo DiCaprio), eieren av "Candyland", en beryktet plantasje der treneren Ace Woody (Kurt Russell) lærer opp slavene til å kjempe mot hverandre for eiernes adspredelse. Når de undersøker det avsperrede området under falske forutsetninger, vekker Django og Schultz mistanke hos Stephen (Oscar®-nominerte Samuel L. Jackson), Candies betrodde husslave. Deres bevegelser overvåkes, og en farlig organisasjon kommer stadig nærmere. For at Django og Schultz skal klare å unnslippe med Broomhilda, må de velge mellom frihet og solidaritet, mellom oppofrelse og overlevelse…
Manus og regi er ved Oscar®-vinneren Quentin Tarantino.

 
Sist oppdatert den 08.feb.2016