English contents Skalere tekst Øke kontrast

Brønnøy Kino: Lorax


  • 23. mars 2012, kl 18:00 - 20:00

 

Tittel: Lorax - Skogens vokter

Aldersgrense: (ikke satt enda)

Norgespremiere: 23. mars 2012

Brønnøy Kino: 23. mars 2012

Klokken: 18:00

 

(omtale fra www.filmweb.no)

Den dataanimerte 3D-filmen Dr. Seuss' The Lorax er en adapsjon av Dr. Seuss' klassiske fortelling om et skogsdyr som sprer håp til omgivelsene. Det animerte eventyret følger reisen til en gutt, som søker etter den ene tingen som kan få ham til å vinne hjertet til drømmejenta. For å nå målet sitt må han bli kjent med Lorax - et grettent, men sjarmerende, vesen som kjemper for å beskytte sin verden.

Danny DeVito har den engelske originalstemmen til den ikoniske tittelfiguren Lorax, mens Ed Helms gir stemme til enigmatiske Once-ler. Andre superstjerner som låner sin stemme til filmen, er Zac Efron som Ted, den idealistiske unge gutten som leter etter Lorax, og Taylor Swift som Audrey, jenta Ted drømmen om. Rob Riggle spiller finanskongen O'Hare, og Betty White spiller Teds kloke bestemor Grammy Norma.

Dr. Seuss' The Lorax er den tredje samproduksjonen ut fra Universal Pictures og Illumination Entertainment (Grusomme meg, Hopp).

Dr. Seuss er en av USA største klassiske barnebokforfattere, som blant annet har skrevet Katten i hatten, Grinchen redder julen og Horton redder en Hvem.

Se trailer til filmen HER.
Sist oppdatert den 08.feb.2016