English contents Skalere tekst Øke kontrast

Innblikk i Eiendomsområdets aktiviteter i skolenes vinterferie


Et lite innblikk i noen av Eiendomsområdets aktiviteter i skolenes vinterferie;

 

  •  
    Eiendom har bl.a. benyttet skolens vinterferie til en etterlengtet oppgradering av garderobe/korridor ved SFO/småskole på Salhus skole. Gulv og vegger er oppgradert med nye plater og belegg, og nytt garderobesystem er montert. Ble lyst og fint i korridoren.

  • Eiendoms utskiftning av gammelt ventilasjonsanlegg i Salhus barnehage har gitt etterlengtet forbedring for inneklima i barnehagen, men ser også ut til å gi forventet positiv ENØK-effekt ved effektiv gjenvinning av varme. Blir interessant å følge utover året.

  • I skolens vinterferie har Eiendom gitt korridorer ved ungdomsskoletrinnet ved BBU en etterlengtet overflate-behandling. 730m2 veggflate er malt i lys og slitesterk maling. Stor forbedring av overflatene og det estetiske.

  • Kommunal bolig i Kjærlighetsstien får en tiltrengt oppgradering av sør-fasade.

  • Økt bemanning har medført behov for ekstra kontorer ved ROP-tjenesten i Biskop Rosings gt. Eiendom har nå omgjort dagens spiserom for ansatte til kontor, og etablert nytt spiserom i underetasje. Spiserommet fremstår koselig og lekkert, og er en betydelig forbedring av det gamle.Sist oppdatert den 24.mar.2017