IKT-lærling til høsten?

Brønnøy kommune ved avdeling for digitalisering og IKT søker deg som vil være lærling i IKT-servicefaget med oppstart høsten 2021.

Som lærling i Brønnøy kommune legger vi til rette for at du får tilegnet deg teoretisk og praktisk kunnskap, samtidig som du får bidra med egne ferdigheter og idéer.

Du vil få muligheten til å samarbeide med dyktige medarbeidere i kommunen, noe som bidrar til at du får en bred erfaring innen ditt fagfelt. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med spennende og varierte hverdager.

Krav til deg som søker

• Bestått VG1 og VG2 IKT-Servicefag
  • Beherske norsk godt skriftlig og muntlig
  • Ønskelig med førerkort klasse B eller at det blir tatt i første del av lærlingetiden

Personlige egenskaper

Vi legger stor vekt på relevante personlige egenskaper, som at du:

• Har engasjement for faget
  • Er lærevillig
  • Er strukturert

Videre er det viktig for oss at du har et godt oppmøte gjennom skoleåret og god orden.

Personlig egnethet vektlegges.

Aktuelle søkere kalles inn til intervju.

Høres dette spennende ut så legg igjen en søknad. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med IT-sjef, Jens-Erik Hermansen, tlf. 97 95 98 72.

Søk her. Søknadsfrist er 01.04.2021.