Nye PCer til skolene

I disse dager klargjøres 200 nye PC er til skoleelever ved BBU.

Fra venstre: Andreas Kongevold, Endre Olaussen, Ulrik Alexandersen, Morten Stavseng Jenssen, Terje Heggheim gjør klart for utrulling av nye PCer. - Klikk for stort bildeFra venstre: Andreas Kongevold, Endre Olaussen, Ulrik Alexandersen, Morten Stavseng Jenssen, Terje Heggheim gjør klart for utrulling av nye PCer. Vegard Ebbesen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto Stig Arve Høyvik.

Oppvekstsjef Terje Heggheim er glad for at denne leveransen snart kan rulles ut til elevene. Det vil gi et betydelig løft for elevene at utstyret fornyes. Digitale ferdigheter er en viktig forutsetning for videre læring og for aktiv deltakelse i et arbeidsliv og et samfunn i stadig endring. Oppvekstsjefen er også glad for at nytt materiell er klart til årets eksamen.

IT-sjef Morten Stavseng Jenssen og Oppvekstsjef Terje Heggheim - Klikk for stort bildeIT-sjef Morten Stavseng Jenssen og Oppvekstsjef Terje Heggheim. Foto Stig Arve Høyvik.

IT avdelingen har jobben med å klargjøre maskinene.

IT-sjef Morten Stavseng Jenssen har satt sine medarbeidere i sving i kursrommet på rådhuset. Der pakkes det ut og legges inn riktig programvare, samt at hver enkelt maskin gis en egen identitet i IT-avdelingens inventarsystem.

IT gutta Andreas Kongevold, Endre Olaussen og Ulrik Alexandersen har nok å gjøre med å klargjøre maskiner. - Klikk for stort bildeIT gutta Andreas Kongevold, Endre Olaussen og Ulrik Alexandersen har nok å gjøre med å klargjøre maskiner. Foto Stig Arve Høyvik.