ARCTIC RACE OF NORWAY 11. - 14. AUGUST 2022- BRØNNØY 12 AUGUST.

Arctic Race of Norway (ARN) i 2022-utgaven skal han sin andre etappe med start i Mosjøen 12. august og den andre etappen av sykkelrittet skal ha målgang i byen vår. – En skikkelig gladnyhet for byen, kommunen og regionen vår.

Brønnøy kommune har i mange år ønsket at Arctic Race of Norway skulle ha kommet til oss og få se vår fantastiske natur og sykkelrace blant fjord og fjell, Brønnøy kommune er nå klar for en folkefest med sykkel i sentrum.

ARN 2022 starter i Mo i Rana og avsluttes i Trondheim 14. august. Sykkelrittet består av fire etapper, der andre etappe går fra Mosjøen til Brønnøysund, tredje etappe fra Namsos til Skallstuggu i Levanger, og siste etappe i Trondheim.

Dette betyr at alle sykkellag og hele ARN-organisasjonen kommer til Brønnøysund 12 august. Mange jobber for å levere et godt vertskap og de skal virkelig bli tatt godt imot langs løypen og frem til målgang utenfor Thon Hotel i sentrum av Brønnøysund.

Starten vil skje i Mosjøen sentrum, mens målgang blir utenfor Thon Hotel i sentrum av Brønnøysund. Rittet for andre etappe starter den 12. august klokken 12:00 og det er beregnet målgang rundt klokken 15:30.

Det blir masse aktivitet langs løypen og i sentrum av Brønnøysund. Det blir matmesse og gågate i sentrum, Mini Arctic Race kjøres for de minste og det blir konsert på Lille Brønnøya. Sponsorene for ARN har stand med aktiviteter i målområdet.

Program ARN fredag 12 august 2022:

Caravantider:

Stengetider på vei: