Ønsker du å bidra til å gjøre offentlige tjenester bedre?

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid".

Ønsker du å bidra til å lage tjenester som er lett å forstå og bruke? Vi trenger hjelp fra deg som har brukt tjenesten “redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid" før eller som har rett på det.

Brønnøysund Musikkorps (BMK) hadde i juni en liten Italia turne der de virkelig fikk satt Brønnøy kommune og Norge på kartet med sin korpsglede. Det ble avholdt konserter både i Firenze, Vicchio og Torrita de Siena.

Sommeråpent bibliotek i Brønnøysund, fra 18. juni til 26. august

Tirsdag og torsdag 11 - 17

Onsdag og fredag 11 - 15

Lørdag stengt.

GOD BOK - GOD SOMMER!

Ny kommunelege og andre endringer.

Cathrine Theting er ansatt som ny rektor ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole.

Sør-Helgeland Krisesenter i Brønnøysund er stengt i uke 27, 28, 29 og 30. Nærmeste krisesenter i denne perioden er Helgeland Krisesenter (Mosjøen) tlf 75 17 36 99 og Nord-Trøndelag Krisesenter (Verdal) tlf 74 07 77 10.

Vi har døgnåpent igjen fra mandag 30.juli kl 0900.

For at  redusert foreldrebetaling kan bli innvilget fra august, må det søkes i løpet av juli

Årets kulturuke for barnehagene er i gang!

Kulturuka ble høytidelig åpnet av ordfører Johnny Hanssen .

Det er ulike arrangement i de ulike barnehagehusene gjennom hele uka. Kulturuka avsluttes på fredag 8.juni med ei fotballturnering med alle førskolebarna og førsteklassene i kommunen – på kunstgressbanen.

Alle er velkommen til å være publikum.

Terje Heggheim blir ny leder for Brønnøy  kultur- og kompetansesenter

Brønnøysund idrettslag og Barnas turlag mottar støtte fra Barne- ungdom,- og familiedirektoratet (BUFDIR) til tiltak mot barnefattigdom.

Hallen blir en stor flerbrukshall for håndball, basket, turn, volleyball  og en klatrehall med 14 m høy klatrevegg, buldrerom, hoppegrop med trampoline. I tillegg blir det plass til 290 tilskuere.

Ta en rundtur i hallen, prøv Visual360  her   å få en 3d omvisning i bygget.