Brønnøy barnehage består av 5 barnehagehus – Flaggstanghaugen, Furutoppen, Salhus, Toftsundet og Klokkargården.

Vi har behov for tilkallingsvikarer for oppdrag, ofte på kort varsel. Kanskje er du for tiden arbeidsledig eller studerer? Kanskje jobber du redusert, men kunne tenke deg fulltidsjobb?

Send inn noen ord om deg selv, din erfaring og registrer deg som vikar hos fungerende barnehageleder, Kåre Johan Råbakk, på mail kare.j.rabakk@bronnoy.kommune.no

Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt på tlf: 91 54 01 14.

Brønnøy kommune har laget en veileder for hvordan du går frem ved bekymring for et barn eller ungdom.

På grunn av sykdom er utsending av vedtak forsinket.

Tiltakene i barnehagen er likevel iverksatt, slik at dette skal være i orden.

Vi beklager forsinkelsen og vedtakene blir sendt ut så snart vi har kapasitet.

Oppvekstkontoret

Skolene i Brønnøy har kursdager mandag 20. august og tirsdag 21. august.

Første skoledag for elevene er onsdag 22. august.

Klikk på linken for å se detaljer

Onsdag 29. august 2018 kl. 10-16 inviteres det til møte med informasjon om skrantesyke (CWD) og jaktlederkurs.

Møtet holdes i kinosalen på Sømna kro.

Les mer her. (PDF, 451 kB)

Søknaden skal leveres elektronisk via Altinn fra 15. august. Dette gir kortere saksbehandlingstid og penger på konto flere uker tidligere enn før.

Brønnøy kommune ønsker å komme i kontakt med positive, trygge og imøtekommende personer som kan tenke seg å være støttekontakt.

Brønnøysund Musikkorps (BMK) hadde i juni en liten Italia turne der de virkelig fikk satt Brønnøy kommune og Norge på kartet med sin korpsglede. Det ble avholdt konserter både i Firenze, Vicchio og Torrita de Siena.

Sommeråpent bibliotek i Brønnøysund, fra 18. juni til 26. august

Tirsdag og torsdag 11 - 17

Onsdag og fredag 11 - 15

Lørdag stengt.

GOD BOK - GOD SOMMER!

Ny kommunelege og andre endringer.