Brønnøysund Musikkorps (BMK) hadde i juni en liten Italia turne der de virkelig fikk satt Brønnøy kommune og Norge på kartet med sin korpsglede. Det ble avholdt konserter både i Firenze, Vicchio og Torrita de Siena.

Sommeråpent bibliotek i Brønnøysund, fra 18. juni til 26. august

Tirsdag og torsdag 11 - 17

Onsdag og fredag 11 - 15

Lørdag stengt.

GOD BOK - GOD SOMMER!

Ny kommunelege og andre endringer.

Kommunen har mottatt søknad fra Aquaculture Innovation om ny lokalitet Sjåvikodden.

Søknaden ligger nå til offentlig innsyn. Høringsfrist 9. august 2018

Les mer her

Cathrine Theting er ansatt som ny rektor ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole.

Sør-Helgeland Krisesenter i Brønnøysund er stengt i uke 27, 28, 29 og 30. Nærmeste krisesenter i denne perioden er Helgeland Krisesenter (Mosjøen) tlf 75 17 36 99 og Nord-Trøndelag Krisesenter (Verdal) tlf 74 07 77 10.

Vi har døgnåpent igjen fra mandag 30.juli kl 0900.

For at  redusert foreldrebetaling kan bli innvilget fra august, må det søkes i løpet av juli

Årets kulturuke for barnehagene er i gang!

Kulturuka ble høytidelig åpnet av ordfører Johnny Hanssen .

Det er ulike arrangement i de ulike barnehagehusene gjennom hele uka. Kulturuka avsluttes på fredag 8.juni med ei fotballturnering med alle førskolebarna og førsteklassene i kommunen – på kunstgressbanen.

Alle er velkommen til å være publikum.

Terje Heggheim blir ny leder for Brønnøy  kultur- og kompetansesenter

Brønnøysund idrettslag og Barnas turlag mottar støtte fra Barne- ungdom,- og familiedirektoratet (BUFDIR) til tiltak mot barnefattigdom.