Brønnøy kommune ved avdeling for digitalisering og IKT søker deg som vil være lærling i IKT-servicefaget med oppstart høsten 2020.

Brønnøy kommune søker nå etter ferievikarer innen Helse og omsorg. Dette gjelder primært for perioden 18.06.20 - 01.09.20. Søk på stillingen her.

Søknadsfrist 24.02.2020.

Kommunene i Nordland oppfordres til å etablere samarbeid med gårdsbruk om dagaktivitetstilbud til personer med demens. Gården er en utmerket arena for demensomsorg og bidrar til mestring, trivsel og samhold. Fylkesmannen inviterer til gratis dagsseminar 28. april i Mosjøen. Meld deg på i dag!

Varsel for strekningen Rørvik til Loppa: Mandag ettermiddag til tirsdag kveld er det ventet svært høy vannstand, estimert 65-80 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene.

Nå skal alle nye førsteklassinger i kommunen være kontaktet.

Dersom det er noen som ikke har fått innskrivingsbrev, ber vi

disse å ta kontakt med oppvekstkontoret på Rådhuset 75012108.

Oppvekstkontoret

Vi holder åpen dag i barnehagen ONSDAG 12. FEBRUAR

kl 10.00 – 13.00.

Velkommen innom for en prat og ei omvisning i barnehagen.

VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG

7.februar klokken 9.30-12.00