Søknaden skal leveres elektronisk via Altinn fra 15. august. Dette gir kortere saksbehandlingstid og penger på konto flere uker tidligere enn før.

Brønnøy kommune ønsker å komme i kontakt med positive, trygge og imøtekommende personer som kan tenke seg å være støttekontakt.

Brønnøysund Musikkorps (BMK) hadde i juni en liten Italia turne der de virkelig fikk satt Brønnøy kommune og Norge på kartet med sin korpsglede. Det ble avholdt konserter både i Firenze, Vicchio og Torrita de Siena.

Sommeråpent bibliotek i Brønnøysund, fra 18. juni til 26. august

Tirsdag og torsdag 11 - 17

Onsdag og fredag 11 - 15

Lørdag stengt.

GOD BOK - GOD SOMMER!

Ny kommunelege og andre endringer.

Cathrine Theting er ansatt som ny rektor ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole.

Sør-Helgeland Krisesenter i Brønnøysund er stengt i uke 27, 28, 29 og 30. Nærmeste krisesenter i denne perioden er Helgeland Krisesenter (Mosjøen) tlf 75 17 36 99 og Nord-Trøndelag Krisesenter (Verdal) tlf 74 07 77 10.

Vi har døgnåpent igjen fra mandag 30.juli kl 0900.

For at  redusert foreldrebetaling kan bli innvilget fra august, må det søkes i løpet av juli

Årets kulturuke for barnehagene er i gang!

Kulturuka ble høytidelig åpnet av ordfører Johnny Hanssen .

Det er ulike arrangement i de ulike barnehagehusene gjennom hele uka. Kulturuka avsluttes på fredag 8.juni med ei fotballturnering med alle førskolebarna og førsteklassene i kommunen – på kunstgressbanen.

Alle er velkommen til å være publikum.

Terje Heggheim blir ny leder for Brønnøy  kultur- og kompetansesenter