Ønsker du å bidra til å gjøre offentlige tjenester bedre?

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid".

Ønsker du å bidra til å lage tjenester som er lett å forstå og bruke? Vi trenger hjelp fra deg som har brukt tjenesten “redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid" før eller som har rett på det.

Du kan søke hvis du har gjort bestemte miljøtiltak på arealene du disponerer i søknadsåret. Foretaket ditt må drive vanlig jordbruksproduksjon på én eller flere landbrukseiendommer og være registrert i Enhetsregisteret.

Tiltakene er innen følgende hovedområder

• redusere forurensning til vann og luft
  • ivareta kulturlandskap og kulturminner
  • tilrettelegge for friluftsliv
  • ivareta biologisk mangfold

Mer informasjon om ordningen finner du her.

Søknadskjema finner du her.

Ta kontakt med landbrukskontoret om det skulle være behov for veiledning.

Hukommelsesteamet i Brønnøy starter kurs for pårørende med demens 05.10.2021 på Brønnøysund Helse- og omsorgssenter, i kantina i 1. etg.   Påmeldingsfrist er satt til 28.09.2021.

Brønnøy kommune starter med sesonginfluensavaksinering 2021/22  til risikogrupper i uke 42 og uke 44. Det vil komme nærmere annonsering om datoer for dette.

08.09.2021 mellom 10:00 - 12:00 Befaring av planområdet Toft Næringsområde

Grunnet skredsikringsarbeider i turistattraksjonen Torghatten blir stisystemet stengt for besøkende i seks uker fra mandag 30. august til fredag 8. oktober 2021.

Sentralbord stengt 30.08.21 pga pågående smitteutbrudd

Brønnøy kommer til å vaksinere 3 dager i uke 34 grunnet mer vaksinedoser tildelt.

Invitasjon til deltakelse i Folkehelseuka 2021

13.-19. september går Folkehelseuka 2021 av stabelen, og Brønnøy kommune ønsker å invitere ALLE lag og foreninger, skoler, barnehager, bedrifter, innbyggere, eldre og unge til å bidra i markeringen.

Alle som ønsker å bidra til å markere Folkehelseuka 2021 oppfordres til å melde inn tiltak til oss innen 29. august.

For mer informasjon, trykk her: Invitasjon Folkehelseuka 2021 (PDF, 120 kB)

Les mer her om oppmøte og informasjon fra skolene