Ønsker du å bidra til å gjøre offentlige tjenester bedre?

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid".

Ønsker du å bidra til å lage tjenester som er lett å forstå og bruke? Vi trenger hjelp fra deg som har brukt tjenesten “redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid" før eller som har rett på det.

08.09.2021 mellom 10:00 - 12:00 Befaring av planområdet Toft Næringsområde

Sentralbord stengt 30.08.21 pga pågående smitteutbrudd

Brønnøy kommer til å vaksinere 3 dager i uke 34 grunnet mer vaksinedoser tildelt.

Invitasjon til deltakelse i Folkehelseuka 2021

13.-19. september går Folkehelseuka 2021 av stabelen, og Brønnøy kommune ønsker å invitere ALLE lag og foreninger, skoler, barnehager, bedrifter, innbyggere, eldre og unge til å bidra i markeringen.

Alle som ønsker å bidra til å markere Folkehelseuka 2021 oppfordres til å melde inn tiltak til oss innen 29. august.

For mer informasjon, trykk her: Invitasjon Folkehelseuka 2021 (PDF, 120 kB)

Les mer her om oppmøte og informasjon fra skolene

Brønnøy kommune har fått økt tildeling av vaksinedoser: i inneværende uke setter vi 750 doser og i uke 31 skal det settes 624 doser. Dette har ført til et stort arbeidspress på vårt personale som setter opp timer og vi ber om forståelse for at vaksinetelefonen til tider kan være ubetjent. Vaksinering vil fortsette på onsdager på Samfunnshuset og vi minner om munnbindpåbud og ber om at publikum møter presist. Tilgang på vaksine vil bestemme om vi må utvide til å vaksinere flere dager i uka. Brønnøy kommune vaksinerer nå prioriteringsgruppe 10 og vi har begynt å varsle prioriteringsgruppe 11.

Brønnøy kommune har i perioden avtale med Helgeland krisesenter i Mosjøen - telefon: 75 17 36 99.

Jordbruksforetak kan gis erstatning for å redusere økonomiske tap ved klimabetinget svikt i planteproduksjon, som det ikke er mulig å sikre seg mot. Du må overholde søknadsfristen, meldeplikten og sørge for god dokumentasjon av klimaskaden for å ha rett til erstatning. Mer om ordningen finner du her.